Blues Supply


Blues Supply

Blues Supply fra Mandal...ikke danseband - blues og bluesrock! Blues Supply tar musikken på alvor, men formålet er å sørge for morro!!Takin' the Blues seriously - and havin' fun!

En gjeng solide karer fra Mandal. Bare blues og bluesrock, men alt tilpasset trioformatet. Noen coverlåter, men en del egne sanger. Blues Supply har sin egen stil, men er godt plantet i tradisjonen.
Blues Supply: Du kan lytte, du kan danse, eller bare ha det gøy!

Blues Supply hadde sin første spillejobb på 8th Avenue som support for Reidar Larsen i regi av Lister Blues Club. Det gikk så bra at de ble bedt å komme tilbake med samme oppdrag året etter. De har hatt supportjobb for Kurt Slevigen, Hans Bollandsås, Trampled Under Foot og Royal Southern Brotherhood i regi av Mandal Bluesklubb og gjør stadig suksess på lokale spillesteder i Mandal og ikke minst på Mandal bluesklubbs romjulsblues. De har også hatt en rekke jobber i private sammenhenger: fest, bursdag for svorne bluesfans på Hidra, bryllup og "Peace & Love party" på Østre Bolærne, spilt for Christianssand Blues Club, Sandnes Blues klubb, og Stavanger Bluesklubb, samt en rekke ganger på Tuppetorpfestivalen i Sverige.

"Var helt topp. Dette må vi snart gjøre igjen. Mvh alle oss på Marna." Marna Cafe etter konsert med Blues Supply!

Bandmedlemmer

Jørn "Drumroll" Johanssen
Johan "Master Mechanic" Haugland
Kjetil "Red Tape" Reithaug
Richard "Professor" Paulsen

Blues Supply: Listen, dance, or just enjoy!

Booking:

Facebook

Se video her