Blues supply

Details

Time: februar 20, 2021 12.00 Pm
Location: KICK Nattklubb & Scene, Dronningens gate 8, 4610 Kristiansand,
Website: http://cbrc.no
Organized By: CBRC

About Tour

Etter en fantastisk stemning og konsert med Blues Supply tidligere hos oss, så har vi fått mange ønsker om en ny kveld med Mandals-bandet. Gjengen byr både på egen bluesrock og suverene tolkninger av bluesklassikere fra bl.a. Fleetwood Mac, Freddie King, Little Walter m.f.

Har du no’n gang blitt lurt? Det har du sikkert – du også…

Bandet slapp full-lengderen fredag 17. juli 2020 og den rører ved noe kjent for alle. Og hele albumet er slik, sanger om ting de fleste har et forhold til, har opplevd sjøl eller som gjør at du tenker på noen bestemte når du hører tekstene.

Et helt album med egenskrevne nye låter, alle med tekster på sørlandsdialekt. Alvor og skjemt, kjærlighet og sex, sommer og sol, arbeidsløshet og desperasjon og par som finner sammen og går fra hverandre. Og albumtittelen? Alle har vi vel blitt lurt – og det gjenspeiler tittelen, og det er også tittel på «den låta som ikke kom med»…. Kanskje neste gang?

Låtene er spilt inn i løpet av to dager i DUB studio med Endre Kirkesola. Blues Supply er et typisk live-band og låtene er spilt inn live i studioet på Lund-sida i Kristiansand.

Ei runde te’ ble sluppet som singel 19. juni, et humoristisk og fartsfylt blikk på kravstorhet, shoppinghysteri, løftebrudd fra politikere og ektemenn – låta har allerede blitt en publikumsfavoritt på konserter med refreng som inviterer til «allsang».

NRKs anmelder ga albumet 9 av 10 mulige og anmelderen i Blues News ga albumet 5 av 6 mulige …Anmeldelsen av slippfesten oppsummert slik: «Publikum fikk det de hadde betalt for, og mye mer. Dette var strålende. Og sjelfullt.»

 

Bandmedlemmer:

Jørn «Drumroll» Johanssen (trommer),

Johan «Master Mechanic» Haugland (bass),

Kjetil «Red Tape» Reithaug (gitar og vokal)

Richard «Professor» Paulsen (tangenter)

 

• Medlemmer: 200,- (+50,- i døra)
• Ikke-medlemmer: 250,- (+50,- i døra)

AVLYST PGA COVID19

Map

Share