CincoSantos

Details

Time: august 28, 2021 2100 - 2345
Location: Håndverkeren, Rådhusgata 15, 4611 Kristiansand
Organized By: CBRC

About Tour

Frontmann og vokalist Christian Espegren returnerte til Norge etter 10 år som fotograf i New York og da har ting gått slag i slag med nysatsingen, Cincosantos.
Et varmt, tight, velspillende rockeband med klare relasjoner til f.eks. Madrugada, Pearl Jam, The Police og David Bowie startet opp i 2009.
At alle fem i bandet skriver låter, gir musikken variasjon, stil og harmonisk spenning, men den røde tråden er nok melodiøs rock iblandet andre stilarter, bla Americana, progressiv rock og blues!
Debut albumet “Pocomania” ble sluppet i Mars 2014, med 12 fine låter som perler på ei snor, bla videosinglene «Unconditional» og «Call Up»!

At plata også låter bra har fått musikk og lydelskere til å fremme denne i mange forskjellige sammenhenger, bla som demoplate!
Cincosantos låter enda bedre live! Bandet er kjent for glimrende konserter hvor de enn kommer!
Bandet har base i sykkelbyen Grimstad hvor de originale medlemmer Christian, Dag og Trond kommer fra, og brødrene Geir og Gard fra Kristiansand kom med i 2012/13.
Bandmedlemmene er langt fra fremmede i musikkbransjen. De har holdt på med musikk stort sett hele sine myndige liv blant annet i sørlandsstorheter som Java Junkies, Greenhouse og Evergreen.

Cincosantos er for tiden i studio og jobber med plate nummer 2 – og denne forventes å gis ut i løpet av 2021 bla. på vinyl! Vi gleder oss!

Vokal/keys/gitar: Christian Espegren
Gitarer/kor: Dag Gunnar Stormoen
Gitarer/kor: Geir Winnæss
Bass/kor: Trond Larsen
Trommer/vokal: Gard Winnæss

https://youtu.be/fJz2o7-bdIc Call Up

https://youtu.be/nniCwJEO7sM Unconditional

https://open.spotify.com/album/5JrlOkdCpGBANffuVCKeKu Se min

  • Medlemmer:200,- (+50,- i døra for de som ikke har forhåndskjøpt billett)
  • Ikke-medlemmer:250,- (+50,- i døra for de som ikke har forhåndskjøpt billett)

NB. Kjøpte medlemsbilletter kan bli kontrollert mot medl.register i døra

 

Map

Share