Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Reidar Larsen + Oz & The Wizards

april 27, 2019 @ 8:00 am - 5:00 pm

 

Christianssand Blues & Roots Club presenterer en av Norges største bluesartister, i tillegg til det beste av lokal blues, på Håndverkeren lørdag 27. april!
Reidar Larsen ble født i Oslo i 1955, flyttet til Stavanger fem år senere og har bodd der siden. Som sønn av en pianobygger var det naturlig å ta pianotimer allerede fra ung alder, som la fundamentet for en etter hvert svært innholdsrik musikkarriere. Pr. i dag kan Larsen se tilbake på 12 egne album (hvorav to registrerte gullplater), medvirkning på en rekke andre utgivelser og ca. 100 årlige konserter! Og kanskje har det ikke vært mer oppmerksomhet og positiv respons enn akkurat nå…
Oz & The Wizards er et bluesband fra Kristiansand og bandet vil presentere et godt knippe blueslåter som sjefen sjøl, Oz, har skrevet. I en musikalsk verden full av coverband så er det forfriskende å presentere et bluesband som skriver egen musikk! Bluesen tilhører Chicago/Delta-sjangeren og varierer fra det helt sarte til mer up-tempo. Rett og slett groovy og fengende blues! Oz sin ektefølte håndtering av gitarspillet gir – i stødig samspill med Niklas, Ole Louis og Oddvar som utgjør resten av bandet – en følelse av at dette er blues rett fra hjertet.

Detaljer

Dato:
april 27, 2019
Tid
8:00 am - 5:00 pm

Sted

Håndverkeren
Rådhusgaten 15, Øvre Torv,
Kristiansand, Agder 4611 Norge
+ Google-kart
Telefon:
38040200
View Venue Website