Reloaded Norway

Details

Time: august 29, 2020 21.00 - 22.00
Location: Håndverkeren, Rådhusgata 15, 4611 Kristiansand
Organized By: CBRC

About Tour

Lørdag 29. august sesongåpner vi høstprogrammet til bluesklubben med besøk fra selveste blues-hovedstaden Notodden 🎶🎸🙌
Reloaded Norway ble startet i kjølvannet av vokalist Heidi Blåsmo sin opptreden på The Voice på TV2, hvor hun ble håndplukket av Magne Furuholmen til hans team. Resten av bandet består av musikere med fortid fra storheter som Johnny Hates Jazz, Sherman Robertson og Veslefrikk!
Både debutplata «I’m Freakin’ Reloaded» og oppfølgeren «My Longest Mile» har fått mye oppmerksomhet og spilletid på forskjellige radiostasjoner. Bandet har i tillegg vunnet en rekke priser de siste årene, og oppnådd internasjonal anerkjennelse for sin unike bluesrock. Hadde det ikke vært for corona, så skulle bandet dessuten representert Norge i årets European Blues Challenge – en konkurranse hvor det tidligere har blitt norsk seier ved Eric «Slim» Zahl & The South West Swingers (2006) samt Rita Engedalens Backbone (2012).
“Reloaded er et tight band med gode vibber, og ikke minst en kvinnelig vokalist på den riktige siden av Beth Hart. Frekk og uttrykksfull vokal med kraft fra både soul og rock” – Bluesnews – Norwegian
Dørene til Storsalen på Håndverkeren åpner kl 2100, med konsertstart en time senere! Billetter på www.cbrc.no:
• Medlemmer: 200,- (+50,- i døra)
• Ikke-medlemmer: 250,- (+50,- i døra)
• Aldersgrense 20 år

Map

Share