Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Spoonful of Blues

mars 30, 2019 @ 8:00 am - 5:00 pm

Christianssand Blues & Roots Club presenterer et av Norges mest populære bluesband på Håndverkeren lørdag 30. mars!
Spoonful of Blues er kjent for sine energifylte konserter både nasjonalt og internasjonalt, og turnerer bluesklubber og festivaler med fulle hus. Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Polen og USA står årlig på turneplanen – og bandet står bak plateinnspillinger som blir lovprist på begge sider av Atlanteren.
Foruten deres egne kritikererroste plateutgivelser så har Notoddenguttene vært involvert i tre album som har vært nominert til Blues Music Awards i USA:
• Super Chikans «Chikadelic»
• Lazy Lesters store comeback «You Better Listen»
• Louisiana Reds «Back To The Black Bayou»
Med Super Chikan vant bandet sågar Blues Music Awards i kategorien “Traditional Blues Album of the Year”. Det er unikt og har ikke skjedd med noen norske bluesband verken før eller siden! På Notodden Blues Festival er deres opptredener blitt møteplasser for en stadig voksende publikumsskare. Disse bluesrebellene fra Notodden vet å sette pris på sitt publikum og er tilsynelatende villige til å selge sjela si for at folk skal ha det fint på sine konserter. Med en sterk låtkatalog av originalvare og med Morten Omlid og Jostein Forsberg som kapteiner på skuta, så er Spoonful Of Blues garantister for topp stemning!

Detaljer

Dato:
mars 30, 2019
Tid
8:00 am - 5:00 pm

Arrangør

CBRC

Sted

Håndverkeren
Rådhusgaten 15, Øvre Torv,
Kristiansand, Agder 4611 Norge
+ Google-kart
Telefon:
38040200
View Venue Website