GITARKURS

BLI MEDLEM

GITAR-UNDERVISNING FOR NYBEGYNNERE

 

Vil du lære deg din første sang på gitar? 

Som medlem får du nå et gratis gitarkurs hvor du lærer å spille. Selv om du aldri har tatt i en gitar før. 

 

Målet med kurset er: 

1. At du skal klare å spille din første låt 

 

2. Det skal være gøy 

 

Hva sier noen av medlemmene som har deltatt: 

 

«Dette var kjempegøy, virkelig gøy å klare å spille gitar» 

 

«Som Nybegynner følte jeg at Yonas var flink til å hjelpe meg å åpne opp sider ved gitarspillingen som jeg ikke hadde vært borti, spesielt fingerspill og plekterbruk. 

Veldig tålmodig og dyktig lærer som jeg kan anbefale på det varmeste»

 

 Et helt unikt tilbud til våre medlemmer, for  kommende og nåværende medlemmer. Dette er et samarbeid med  www.gitaristene.no i Kristiansand. Er du nybegynner og ønsker å lære å spille gitar, eller vil du bli enda bedre på gitaren, så er dette en glimrende mulighet for deg. Ved fullført 6 ukers undervisning vil du få tilbud om forskjellige undervisningspakker, den som måtte passe deg. NB. Helt frivillig om du går videre etter gratistimene. Ingen binding med vårt tilbud.  

 

Yonas, gitarlæreren har spilt i flere år. Er ofte i USA for stadig å oppdatere seg på teknikk, og pedagogikk hos de fremste gitar-undervisningsstedene der. Vår klubb er nå visstnok den eneste musikk-klubben i Norge som har et slikt tilbud til medlemmene. Vi vil og tilby komplette gitar-pakker til gode priser gjennom vår samarbeidspartnere på musikk-utstyr. Flott om du som medlem kan prate om dette tilbudet til dine venner og dermed bidra til at vi kan øke antall medlemmer i klubben. Vi ønsker å utvide tilbudet til også å omfatte andre instrumenter etterhvert. Påmelding via skjemaet under.

 

Husk, må være eller vil melde seg inn som medlem for å benytte seg av dette kurset. Påmeldingslisten må ha noen flere navn før vi starter.

Påmelding gitarkurs

© 2020 by Christianssand Blues & Roots Club