JT Lauritsen & The Buckshot Hunters

JT Lauritsen & The Buckshot Hunters

Publisert av Jens Anders Ravnaas den 26.06.24.

JT LAURITSEN & THE BUCKSHOT HUNTERS

J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters er et av Norges mest ettertraktede bluesband både her hjemme og i utlandet. Det er noe ved de beste bandene og soul/blues- vokalistene det er vanskelig å beskrive med ord.

De legger fram en sjel og personlighet i opptreden, fremførelse og låtvalg som gjør at de umiddelbart appellerer til publikum enten det er på hjemmebane foran trofaste tilhengere eller ved første møte med et helt nytt publikum i et annet land. JT Lauritsen & the Buckshot Hunters innehar disse kvalitetene. Derfor blir de også stadig mer populære.

Det blir fint å få disse flotte musikerne til Teateret og de bringer garantert med seg topp stemning.
JT Lauritsen mottok Notoddens Blues Festival Bluespris under festivalåpningen i 2014. Han og bandet hentet hjem tredjeplass under Europeiske blues Challenge (EBC) i Brussels året etterpå. De ble også semifinalister under IBC i Memphis USA 2017 i hard konkurranse med over 260 band fra hele verden.

I 2018 kom albumet Blue Eyed Soul Volume 1 som høstet terning kast 5 i bøtter og spann samt radiospilling verden rundt i tillegg til deres første Spellemanns nominasjon.
Høsten 2020 feiret bandet 25 år som plate artister med utgivelsen Blue Eyed Soul Volume 2. som ble bandets 9 album siden 1995.
Lauritsen og hans medmusikere er populære og alltid i toppslag og lover fullt trøkk fra scenen. Det kan nevnes at de jobber nå med album nr 10 og vil lansere dette 20 sept 2025 som er nøyaktig 30 år siden på dagen siden første album ble sluppet!

Bandet består av:
J.T.Lauritsen Vokal, munnspill, trekkspill og Hammond B3
Arnfinn Tørrisen Gitarer
Jon Grimsby Trommer og koring
Morten Nordskaug Bass og koring
Ian Fredrick Johannessen gitarer

Konsertstart kl 20.00. Dørene åpnes kl 19.30


KJØP BILLETTER HER