Minner fra CBC
Christiansand Blues Club startet i 1996. Historien til klubben finner du mere utfyldig her.
Et prosjekt som etterhvert kom til var Blues-stikka, et eget klubbmagasin hvor vi kunne legge til info og konsertnyheter i klubben og annet nyttig. Vi fikk hentet inn sponsing for trykking hos diverse lokale firmaer i Kristiansand. Jeg, Kjell, laget den aller første utgaven. Bjørn Wiksaas kom så til og bidro til at vi fikk mere faglig stoff og oppsett på vårt nyfødte magasin. Frank Martinsen kom og med, og dette samarbeidet gjorde Blues-stikka til et populært magasin langt utover vår klubbs område. All ros til Bjørn og Frank for det arbeide de la ned i Blues-stikka.
Disse to har jo etterhvert vært faste bidragsytere i Bluesnews. De står og bak den lokale radio-podcasten Bluestimen på Radio Loland.

Velkommen til mimrestund med avisartikler fra Fædrelandsvennen samlet gjennom mange år. Mye artig lesestoff og bilder. Vi takker hjertelig avisen for tillatelsen til å bruke disse artiklene.

Vi vil legge ut noen flere eksemplarer av våre første Blues-stikka utgaver  her på siden vår, og håper at folk vil kose seg tilbake til oppstarten av tidligere Christiansand Blues Club.