Om CBRC

Christianssand Blues & Rock Club er klubben for deg som ønsker å oppleve god blues og rock fra dyktige artister fra vår scene. Kristiansand har gode og solide  tradisjoner innen musikk-genren vår. Bluesen slo rot i Kristiansand som en av landets første byer, og vår oppgave er å øke interessen ytterlig innen blues og rock langt utover vår bygrense til ungdommer i by og bygd  på Sørlandet.

Vår første konsert hadde vi i januar 2019 med hele 7 dyktige lokale band. En stor takk til våre lokale musikere for at dere hjalp oss i gang. Vi arrangerer konserter 1 gang pr mnd. Vår hovedarena er Håndverkeren på Øvre Torv i Kristiansand. Her har vi opplevd mange flotte band siden starten, i et konsertlokale som mange mener er byens mest intime og koselig lokale. Kjøkkenet på Håndverkeren er kjent for sin høye kvalitet på sine retter, og en betjening som yter sitt maksimale for gjestene sine, samt en bar med et stort utvalg.

Christianssand Blues & Rock Club (CBRC) har sterkt fokus på at våre konsert-gjester skal oppleve høy trivsel, stille opp hvis spørsmål, og være behjelpelig så mye som mulig. Et av våre satsingsområder er såkalte Ung Blues/Rock som er myntet på ungdommer vil lære å spille/perfeksjonere seg, innen vår musikk-genre. CBRC har eget øvingsrom med full backline tilgjengelig for våre medlemmer.  For tiden ser vi konturene av flere band her.

Vi håper og med vår satsing på rock at vi kan kjøre rene rock-konserter oftere, gjerne på andre scener og.

CBRC ble stiftet i august 2018, da med navnet Christianssand Blues & Roots Club. Vi endret musikkprofilen i 2021 da vi så at publikum sviktet våre roots-konserter. Vår ambisjon er å bli en av de ledende klubber innen ungdoms-satsing og nytenking. Vi er stolte over vår nye satsing på App og Web-systemet, og håper at mange har lyst til å bli medlem i CBRC og være med på reisen vår videre, vi sees !

Styret i klubben består av 6 personer, alle med solid erfaring i drift av klubber og festivaler gjennom flere år.