Om oss


Om oss Om oss

Velkommen ønsker vi deg, til vår helt nye musikk-klubb i Kristiansand.  Vi tilbyr deg en meny bestående av blues, roots, rock'n roll, soul, americana + det som vi finner passer til oss og vårt publikum. Vi favner dermed  bredere til publikum, og håper at enda flere vil oppleve den flotte stemningen.

HVORDAN BLI MEDLEM?

Vi har 4 typer medlemsskap:

Vanlig medlem, kr 400 pr år.
Familie-medlemskap kr 200 pr år. Hvor det ene familie-medlemmet er vanlig medlem, og begge har samme  bosteds-adresse.


Ufør. kr 250 pr år.

Pensjonist (63+) medlemskap er kr 250. Samboer kr. 200. Totalt kr 450. Registering fra Famile-medlemsskap. (Må ha samme bostedsadresse)

Student/Ungdom kr 250 pr år. 18-23 år


Innbetalte medlemskap er gyldig til 31.12.2019

Her er informasjon om vårt medlemsregister og medlemsapp

Ønsker du også medlemsskap kan du gjøre det her

 • Vårt første arrangement finner sted 26.1. 2019 på Håndverkeren. Her har 7 band vil opptre for oss, hvor all inntekt av billettprisen tilfaller klubben.

 • Når vi har fått fart på salget av medlemskap vil vi invitere våre nye medlemmer til vår første medlemskveld og presentere klubben for dere, oss i styret, om klubbens profil og målsetting, planer, komme med forslag om artister for oss. Ønsker noen å bidra, hjelpe til eks ved klubb-kvelder, ved å få i gang våre Jamme-kvelder, vil vi være svært glade. Send en mail til oss på kontakt-siden her, eller via vår nye Facebook-side.

 • Tiden fremover nå på høstparten er vi i gang med å få på plass gode rabatt-avtaler for våre medlemmer. Har du noen tips, er du en potensiell partner for oss her, send oss en melding.

 • Klubbens aller første årsmøte blir avholdt onsdag 16.januar 2019. For å holde klubbens kostnader nede vil all kommunikasjon foregå elektronisk, via medlems-appen på din Smartphone, E-post, og Facebook

 • Vår klubb skal være et sted som har nettopp deg, dine venner og musikkgleden i fokus. Her er det god live-musikk, det swinger, det rocker, og det danses.

 • Et forslag som kom inn om å ha klubbkvelder hvor man inviterer folk som vil fortelle,  man kan ha egne klubbkvelder med filmvisning, musikere som forteller om minnerike opplevelser fra turneer, osv. Ønsker noen å hjelpe til med å dra i gang dette, er det bare å ta kontakt med oss.

 • Eget opplegg for våre yngre medlemmer vil også komme i gang, 

 • Vi satser og på å hjelpe til med å få unge og også eldre, få dem til å lære å spille et instrument, gitar, bass, trommer, keyboard, og munnspill. Våre dyktige og allsidige musikere hjelper til i starten, gi dem tenning på dette, og etterhvert åpne dører for videre profesjonell opplæring

 • Og husk også, tar du med deg dine 5 venner, får du gratis inngang ! (Gjelder fra og med vårt 2.konsert-arrangement)

 • Fra og med 1.januar 2019 er vi tilsluttet Norsk Bluesunion, og da får du som medlem 5 ganger pr år tilsendt det glimrende Bluesnews. Gjennom vår tilslutning til Norsk Bluesunion får du som medlem også adgang til norske bluesklubbers arrangement til medlemspris.

 • Ønsker du som medlem av klubben å være med som medhjelper under arrangementet, har du selvsagt gratis inngang. Kontakt oss.

 • Vår egen nye nettbutikk vil komme med helt ny kolleksjon av T-skjorter, caps, krus, og annet flott. Eget design på dette. Gled dere folkens. Vi prøver å få presentert noe av dette under vår første konsert.

 • Endret medlemsskap-system til det norske STYREWEB som er skreddersydd for foreninger og organisasjoner, med langt flere muligheter. Med innføringen av dette nye systemet vil vi lansere vår Verve-kampanje. Ververen må være betalt medlem, og den som verver flest nye medlemmer, vil få en flott premie, verdi 2300 kr, denne tildelt 26.1. under Åpningskonserten vår.

 • Vi  vil snart legge ut vårprogrammet for 2019. Forhåndssalg til konsertene på nettsiden her og via vår nye Facebook-side

 • Rabatt-avtaler skal vi nå i ferd med å få på plass for deg og dine venner i klubben. Våre avtale-partnere vil du finne under Klubb-info. For å benytte deg av rabattene og kampanjene fra våre partnere må du bruke det digitale medlemskortet på din smartphone. Det er slutt på trykte medlemskort.

 • Listen under med linker vil selvsagt bli oppdatert etterhvert med nye

Våre lokale helter:
* OZ & The Wizards
* South State
* The Last Time Band
* Mr. Wonderful
   Reverend Frank Henry & The Delta Boys
* Billy Goat
* Nightcrawler
* Rusty Nails

*  Disse opptrer 26.1.2019 på Åpningskonserten vår på Håndverkeren.
    NB. Begrenset antall billetter, salget går unna, vær snar å sikre deg billetter du og, i tide.

NB. Vi har lagt inn informasjon på de band som skal spille 26.1.2019. Med kontaktinfo for booking av disse band

Linker til bluesklubber:
Mandal Bluesklubb
Arendal Bluesklubb
Jæren Bluesklubb
Sandnes Bluesklubb
Stavanger Bluesclub
Bergen Blues & Roots Club
Oslo Bluesklubb
Østkanten Bluesklubb
Hell in Blues
Notodden Bluesfestival
Bluesheaven Festival i Fredrikshavn

Norsk Bluesunion

Våre arrangement-steder:
Håndverkeren

Avtale ikke enda signert med Tolv Bord:
Tolv Bord

Spisesteder vi kan anbefale:
Håndverkeren
Cafe Generalen
Tolv Bord

Våre avtale-partnere:
Agder Lyd
Louis Lydstudio
Per Hagen AS