Billy Goat


Billy Goat

Rock ’n roll/bluesband fra Kristiansand som startet opp høsten 2013. Bandets medlemmer er Geir Åge Vågane - vokal/gitar/munnspill, Thor Sverre Gabrielsen – gitar, Oddvar Michaelsen – trommer og Jarle Trydal – bass/vokal.

Alle medlemmene kommer fra det nå nedlagte legendariske Kristiansands pub rock bandet Ritas Lolitas som holdt koken i nærmere 20 år før et av original medlemmene takket for seg. Opp fra ruinene av nedlagte Ritas Lolitas har det slitt seg løs en stor sint geitebukk med kvasse horn og senket hode som har etablert seg med helt nye låter, men med samme mål som før om å levere svett rock n’ roll og blues. Navnet ble Billy Goat. Navnet er selvfølgelig tatt fra en gammel bluestekst (Sonny Boy Williamson - The Goat), som seg hør og bør for et slikt band.

Billy Goat har hatt flere vellykkete opptredener siden oppstarten i 2013 og det er ingen tvil om at bandet har beholdt spillegleden og spillelysten som alltid har vært et varemerke for disse karene.

"Billy Goat" er spillekåt og klar til å stange vinterdepresjonen ut av enhver med sans for sugende rhythm & blues, vintage New Orleans-funk og hardtslående pub rock.