Konsert med Ole Frimer Band (DK)

Konsert med Ole Frimer Band (DK)

Publisert av Jens Anders Ravnaas den 04.04.24.

 

Sangeren og gitaristen Ole Frimer har vært en markant skikkelse i det danske musikklandskap i flere tiår. Med sin unike «flesh to string»-teknikk, låtskriving og vokal har han oppnådd internasjonal anerkjennelse og har mottatt priser for det, i både inn- og utland. Totalt 13 album har blitt laget over tid. Ole Frimer Bands siste albumet «Live in Eppingen», som ble gitt ut på tyske Katti Records i 2020, ble gitt stor oppmerksomhet i både Europa og USA. Bandet har utvidet konsertvirksomheten til store deler av det europeiske kontinentet.

Ole Frimer Band består av en håndfull erfarne musikere i toppklasse: Niels Ole Thorning på keyboard, Jesper Byllling på bas og Claus Daugaard på trommer. Bandet har med stor suksess lansert en mer progressiv stil med røtter i blues og med elementer fra rock, jazz og fusion.

Også danskspråklige tekster vinner terreng på konsertrepertoaret, men det gis fortsatt god plass for bluestradisjonene. Orkesteret er i dag et av Danmarks travleste, med omfattende turnévirksomhet på klubber og festivaler i inn- og utland.

KJØP BILLETTER HER