Medlemsfordeler

Ferdinands

Den klassiske omreisende kjøtt- og delikatesse leverandør. Kjøtt, fugl, vilt og snadder fra havet. Vi har tatt spranget ut i verden. En ny arena har åpnet seg og vi levere nå hjemme på døra.

Vi har GRATIS leverering i Kristiansand & Omegn.

Hva er en en omreisende leverandør – det er oss som alltid vil gi det beste av service. Det betyr at vi strekker oss gjerne litt lenger. Men kanskje det som betyr mest for deg er at vi kan levere hver dag til BEDRIFTER. For PRIVATE som bestiller gjennom vår nettbutikk er det GRATIS levering Mandag, Onsdag og Fredag mellom 12.00 til 18.00.Vis medlemskort og koden —- og du har da 10% rabatt på det du bestiller på deres nettbutikk. Gjelder kun kontantkjøp

Rabattkode:

BLI MEDLEM FOR Å SE KODEN

Christianssand Blues & Rock Club

Billigere billett til våre arrangement. – Godt avslag på pris på øl og husets vin på¨Håndverkeren(Gjelder i konsertiden og innenfor konsertområdet) – Det flotte BLUESNEWS 5 ganger pr år. Et glimrende bluesmusikkmagasin – Rabatt på alle arrangement i andre bluesklubber tilknyttet NBU – Gode rabattordninger og tilbud

Håndverkeren

BYENS BESTE UTESTED Mat fra en spennende kullgrill, servert i en unik atmosfære i et ærverdig sørlandsbygg. Godt drikkeutvalg, bl.a. fra lokale bryggerier. Mange forskjellige rom, arrangementer, spill og høy aktivitet gjennom hele uken. Åpent til kl 0200 alle dager! Medlemmer av CBRC har rabatt i baren i konsertstedet ved å vise medl.kort og/eller grønt stempel.

Agder Lyd

EN OASE FOR MUSIKK-ELSKERE ! AGDER LYD Agder Lyd er Sørlandets store musikkforretning. Vi leverer over hele landet. Vår trivelige butikk ligger midt i Vennesla sentrum. Nytt og brukt. Vi har instrumenter og utstyr for alle musikere. Agder Lyd, en OASE for alle musikere. Agder Lyd er og leverandør til CBRC.  Rabattavtalen: Vis ditt digitale medl.kort og du får pris som er under den du finner i Prisjakt.no.

Pizza & Show

BESTE PIZZA I KRISTIANSAND ! Som medlem av klubben har du 15% rabatt på pizza i Vågsbygd og på Lund. Klikk på bildet for link til nettsiden og en fantastisk meny. Ikke rabatt på tilkjøring

Louis Lydstudio

GJØR DRØMMEN TIL VIRKELIGHET ! Vi holder til i romslige lokaler på Tjønnvoll industriområde i Vennesla, og tar på oss innspillinger med band, soloartister, utdrikkningslag osv….. Uansett om dere spiller egenkomponert musikk eller cover så er dere hjertelig velkommen til oss. Her kan dere spille inn demoer, eller full CDplate til å ha selv eller for utgivelse. Vi er behjelpelige med å leie inn musikere til dere om det trengs. Vi tar også på oss innspilling av lydbøker, reklame-snutter osv. Louis Lydstudio kan nå også tilby -scanning/digitalisering av Dias ( Lysbilder ), og Negativer – 35 mm.

Per Hagen AS

Alt av rekvisita og slitedeler til bilen din. Vi har også dekk, bilstoler, lakk og husmaling m.m. Besøk oss på Mjåvann Industriområde! Vis medlemskortet i CBRC og du får Rabattkode: 500588.

Mølla Bruktmarked

Kristiansands mest spennende brukt marked.

Åpent alle dager også søndager. Over 2000 kvm over flere plan i historiske lokaler som bare det er verd besøket. Gjenbruk/ brukt,  antikk og retro.

Vis ditt CBRC medlemskort på vår app og du får  20% rabatt på din handel her.  Kun kontant-kjøp 

Grim Vinyl Record Shop

For alle som liker god musikk og film. Vi selger Vinyl, CD og DVD fra vår gjenbruksbutikk på Grim i Kristiansand. I hjertet av Sørlandet. Folk sier dette er den beste vinyl-sjappa på Sørlandet og desidert best utvalg, til svært hyggelige priser.

Vis  medl.kort på appen og du har 10% rabatt.

Indian Garden

Indisk restaurant Kristiansand by. Vi tilbyr aromatiske smaker fra indiske kjøkken. Vis medlemskort på nye appen og du 15% rabatt på Takeaway og på restauranten.  Dette er en ny og spennende restaurant Kristiansand. Samme inngang som tidl. populære DownTown for noen år tilbake, i Dronningensgt.

Bergum Verktøy AS

Opplev et godt kjøp med vår avtale her. Selger verktøy, festemidler og masse andre ting folk har bruk for. Har et godt utvalg både til proffen og mannen i gata. Trenger du nytt verktøy? Trenger du råd? Bergum Verktøy er viden kjent for en fantastisk service. 

Vis medlemkort fra CBRC-appen og oppgi kundenr: 20311. Avtalen gjelder kun ved kontantkjøp

Monter

Hos Montér får du inntil 45% rabatt på byggevarer. Det ytes rabatt kun på veiledende priser. Avtalte rabatter varierer fra varegruppe til varegruppe.

Medlemsrabatter gjelder ikke nettopriser og kampanjepriser,da dette er allerede er rabatterte priser. Disse vil stå uten rabatt på kvitteringen i kassen. Avtalte rabatter oppnås ved å fremvise gyldig medlemskort i CBRC-appen. Avtalen gjelder kun ved kontantkjøp. Gyldig ved alle Monter sine butikker i hele Norge. Oppgi kundenummer 50068158.

Elon - Sørlandsparken

Elon tilbyr alt innen forbrukerelektronikk; lyd og bilde produkter, telematikk, data, hvitevarer, småelektrisk og tilbehør. For oss er det viktig å holde det vi lover og gi deg mer enn du forventer. Det forplikter – og det passer oss bra! Medlems-avtalen med CBRC betyr 20-40% rabatt på ordinære varer til klubbens medlemmer. Gjelder ikke mobil-telefoner. Medlemsrabatter gjelder ikke nettopriser og kampanjepriser, da dette er allerede er rabatterte priser.  Avtalen gjelder kun ved butikken i Sørlandsparken.

Vis medlemkort fra CBRC-appen og oppgi kundenr: 401118. Avtalen gjelder kun ved kontantkjøp.

Sykkelbutikken i Vågsbygd

Vi har de butikk og verksted. Vi utfører service og reparasjon på alle typer sykler. Vi har barnesykler, terrengsykler, hybridsykler, el-sykler, sparkesykler, el-sparkesykler og alt tilbehør. re sykkelmerker er Haibike, EcoRide, Winora, Merida og GT. Vi har og 25 års erfaring sykkelbransjen. Vis ditt medlemskort appen, og kjøper du sykkel, uansett pris, du valgfritt tilbehøtilsvarende 10% av sykkelprisen. Eks. El.sykkel til 30 000 kr gir deg tilbehøfor 3000 kr. Vis ditt medlemskort appen ved kjøp. Avtalen gjelder kun kontantkjøp.

CarShine AS

rlandets største og mest moderne senter for bilpleie. Ønsker du å gi din bil et ft per vi du ruller innom. Vis CBRC medlemskortet appen og du 10% rabatt på utvendig vask og polering. Gjelder kun kontant.